SHARED DINING OP DE LEUKSTE PLEK VAN AMERSFOORT

Restaurant in den kleinen hap

Langestraat 95-97 | Amersfoort

SHARED DINING OP DE LEUKSTE PLEK VAN AMERSFOORT

Restaurant in den kleinen hap

Langestraat 95-97 | Amersfoort

HISTORIE

Sinds 1991

Dertig jaar geleden

Kocht Rolf van As de eerste van de Drie Pandjes; In Den Kleinen Hap, toen nog een tearoom. Hij besloot er een restaurant van te maken en dat was direct een groot succes, vooral op marktdagen was de koffie en lunch niet aan te slepen. In de jaren erop breidde Rolf uit met restaurant Happerij & Tapperij (nu In Den Kleinen Hap) en stadscafé In Den Grooten Slock, waardoor het kruispunt Langestraat/Nieuwstraat/De Hof het gezelligste kruispunt van Amersfoort werd.

kleine gerechten

In ons restaurant kun je de hele dag genieten van kleinen happen, om te delen, of juist niet ;). Maar ook voor heerlijke koffie, thee en sapjes, met of zonder lekkers erbij.

In Den Kleinen Hap is leuk voor iedereen; jong, oud, groepen of een diner voor twee! Eerst even borrelen op ons verwarmde terras? In Den Grooten Slock (aan de overkant) schenkt bijzondere biertjes en ander lekkers.

Kom je een heerlijk hapje eten? Je bent de hele dag welkom. En ga je eerst borrelen bij Stadscafé In Den Grooten Slock? Dan ontvang je 10% korting op je maaltijd!